Picton på toppen af sydøen.

Hold da op de sidste 3 uger har budt på mange begivenheder.

Efter at have været fanget i Invercargill pga af massive regnmasser, der lukkede vejene ud af byen i halvanden døgn(hvilket gjorde vi måtte bo i telt en nat, da alt i byen var booket pga af motorcykler event), måtte vi opgive Steward Island og den aller sydligste del af sydøen.Vi kørte Nord på og havde booket en Top10 Camping hytte i den lille by Kingston.Hyggeligt men absolut ingen ting at gøre ud over at nyde udsigten og gå en lille tur langs søen og op til et vandfald. Men det regnede ikke.:)

Så skulle vi videre til Te Anau .Waw en fed oplevelse. Som så mange andre kunne vi ikke komme til Millford Sound, pga kraftig regn, der havde lukket vejen der op. Vi valgte så en tur på Doubtfull Sound…. Og hold da op en tur. Det var bjergtagende. Natur, hav, bjerge og delfiner der sprang. Vi havde den første nat på top10 og skulle så bo to nætter på Distinction Hotel Te Anau. Hold da op en oplevelse. Da 2 skulle vi på tur med FjordlandJet. Som sejlede os ud via Waiau River til Lake Manapouri. Super fed oplevelse, med en masse information os stedet, dyrelivet og skovene. Vi var også en tur inde og gå i regnskoven. Sluttede dagen af med en cykeltur langs Lake Te Anau ud mod Manapouri. Fedt.

Så gik turen mod Queenstown, hvor vi skulle køre 4 dage i 100% elektrisk Camper. Spændende og anderledes. Startede med at køre til Arrow town en lille hyggelig by, som stadig bar præg af gammel kolonitid.

Der er ikke meget plads i sådan en camper….Men vi klarede det med en luftmadras på gulvet. Dag 2 skulle vi køre op mod Wanaka og overnatte i Camperen i Brannenborck på et Vineri Carrick. Igen out standing oplevelse. Men vi fandt ud af at en El Camper uden opkomling til strøm ikke er meget bevendt so “hus” ingen strøm til kaffe eller mad. 🙂

Sidste dag tilbage til Queenstown og bo på Campingpladsen inde i byen. Vi hyggede os og gik en tur i byen og langs søen. Dag 4 afleverede vi Camperen og fik vores egen bil igen.

Turen går nu til Wanaka hvor vi havde 2 dejlige dage, med Vandreture der var MEGET udfordrende. Nogle steder var det direkte klatring.I skrivende stund er vi i Picton efter 2 nætter i Omarama, hvor vi igen var på Vandreture bla. Til Tasman Glaicer og udsyn til Mt. Cook. Fantastisk. En overnatning i Lake Tekapu og 2 dage i Kaikoura.

Det simpelthed den ene fuldstændige out stranding oplevelse efter den anden.

Der er også masser af tid til afslapning, fordybelse og samtaler:)

Fra Picton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *